FELICITĂRI: Gest frumos de 8 martie din partea CSM Huși

Cu ocazia zilei de 8 martie, jucătorii de baschet de la Clubul Sportiv Municipal Huși au dorit să facă ziua mai bună doamnelor și domnișoarelor din orașul Huși.

Jucătorii de la CSM Huși, alături de antrenorii Clublui, au luat orașul la pas orașul și au făcut o surpriză plăcută doamnelor și domnișoarelor, oferindu-le flori de ziua lor. După încheierea orelor de curs, aceștia s-au adunat în parcul Cuza și de acolo au început drumul spre a pune un zâmbet pe fețele doamnelor și domnișoarelor.

cehan-1”Am vrut să oferim un călduros și sincer ”La mulți ani!” femeilor cu ocazia zilei de 8 martie, astfel, împreună cu o parte din sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Huși am vrut să aducem un gram de bucurie în viața femeilor. Am vrea ca aceste acțiuni să le facem nu numai în zilele speciale, cum ar fi 1 martie sau 8 martie. Chiar dacă suntem un club sportiv, consider că este foarte important să ne implicăm în societate, mai ales în comunitatea locală din orașul nostru prin diverse activități nu numai sportive.” a declarat Mihai Cehan, președintele CSM Huși.

”La inițiativa domnului antrenor am considerat că ar fi un gest frumos, ca după orele de curs, să împărțim flori doamnelor și domnișoarelor din oraș.” a declarat Matei Țocu, jucător la CSM Huși

”Am încercat să facem și noi un gest frumos cât am reușit, cu ocazia zilei de 8 martie.” a declarat Emilian Barbu, jucător la CSM Huși

8martie-csm

8-martie-csm 8martie-csm-husi csm-flori flori-csm-husi

Via: Husi pe surse