Politica Confidentialitate


Identitatea operatorului de date
Datele completate sunt prelucrate de ASOCIATIA „CLUB SPORTIV MUNICIPAL HUSI”, cu sediul in Husi, Str. Dobrina 47B Telefon: 0764 911 717, e-mail: csmhusisport@gmail.com
 
Scopul prelucrarii
Datele colectate in formularele acestui site sunt prelucrate in scopul gestionarii solicitarilor de inscriere la cursurile de baschet sustinute de Asociatia „Club Sportiv Municipal Husi”.
 
Temeiul juridic
Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea incheierii unui contract.
 
Datele prelucrate
Categoriile de date pe care le prelucram sunt datele tale de identificare si contact (nume, telefon)
 
Perioada prelucrarii
Datele completate in formularul de contact vor fi prelucrate pentru o perioada de maxim 1 an de la momentul colectarii.
 
Modul de prelucrare
Datele sunt accesate de operatorii de receptie si utilizate pentru contactare prin apel telefonic, pentru gasirea unor discutii ulterioare privind detaliile inscrierii, locul si data antrenamentelor, anunturi etc.
 
Confidentialitate
Datele tale nu vor fi utilizate in niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in strainatate.
 
Drepturile tale
In perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)
 
Modalitati de exercitare a drepturilor
Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, in procesul de exercitare a drepturilor mentionate in capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: csmhusisport@gmail.com